Yıldız İşçimenler İlkokulu


Vizyon: Bilgi teknolojilerini kullanan, öğrendiklerini yaşama aktaran, yeteneklerinin farkında olan, hobi sahibi,düşünen, üreten ve sorgulayan bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Çağdaş, yenilikçi, eleştirel düşünebilen, düşündüğünü ifade edebilen, bilimin ve sanatın ışığında ilerleyen, özgüven sahibi, ulusal ve evrensel değerlere sahip, sevmeyi paylaşmayı bilen, toplumu ileriye taşıyacak saygın bireyler yetiştirmek.

Başarılar: *Geleneksel Çocuk Oyunları ilçe Birinciliği * Fiziksel Etkinlikler 2. Sınıflar İlçe Birinciliği * Fiziksel Etkinlikler 4. Sınıflar İlçe Birinciliği * 4 öğrencimiz BİLSEM Sınavı 1. aşamayı kazandı * Morpa Kampüs Bilgi Yarışması İkinciliği * Beyaz Bayrak ödülü * Halk oyunları ekibi yıldızlar kategorisinde ilçe birinciliği *

Saatler: 09:00 - 14:20
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda öğrenci servislerimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunlar İlçe Birinciliği
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning Proje Çalışmaları

Telefon - 0216 377 15 11

Belgegeçer - (216) 452 6707

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yildiziscimenler.meb.k12.tr

Adres - Hürriyet Mah. Uzmanlar Cd. İşçimenler Sk. No 14 Kartal / İSTANBUL

Öğretmen :44
Öğrenci :1055
Derslik :30
Konferans Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :8253
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Aydos Ormanı´nın hemen altında bulunan Kartal´ın şirin bir Mahallesidir. Kartal´la Pendik arasında kalmaktadır. Kartal´a bağlı fakat, Pendik´e daha yakın mesafededir. Kadıköy ile arası 50-55 dk´dır.

Adres - Hürriyet Mah. Uzmanlar Cd. İşçimenler Sk. No 14 Kartal / İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza Kartal Merkezden İETT 134K hattı ile Kadıköy´den İETT 21K hattı ile ve Kartal Merkez´den Kurfalı dolmuşları ile ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Pendik´e 4,9 km, Kartal´a 9,6 km, Kadıköy´e 19,5 km, Gebze´ye 24,8 km ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 37,7 km.dir.